معنا شناسی ابتلاء در قرآن

کلید واژه ها: ابتلا, قرآن

اداره فضای مجازی دفتر تبلیغات اصفهان

پایان نامه سطح 3 خانم زهرا قناعتی با عنوان معنا شناسی ابتلاء درقرآن

دانش علوم قرآنی در تفسیر قرآن ورسیدن به معنا ومراد خداوند متعال ازواژگان وجمله های آن، تأثیر چشمگیر و بسزایی دارد با روش توصیفی – تحلیلی می توان ارائه وتبیین موارد ومیزان نقش آفرینی دانش علوم قرآنی درتفسیراجتهادی به ویژه غیرآیات الاحکام رابیان کرد. دانش علوم قرآنی در چهاربخش مبانی، قواعد،اصول،منابع تفسیر اجتهادی نقش آفرین است وازمیان بخش های یادشده بیش ترین تأثیر مربوط به بخش مبانی تفسیری است که عهده دارنظریات کلانی است که اصول وقواعد تفسیر ازآن برمی خیزدودرچهارچوب آن شکل می گیرد و در وا قع نقش ویژۀ علوم قرآنی درتفسیراجتهادی مربوط به مبانی صدوری دانش علوم قرآنی است. نکتۀ شایان یادآوری دراین میان آن که عدم کاربست مبانی واصول وقواعد ومنابع صحیح درحوزۀتفسیر می تواند جاهلانه یا مغرضانه باشد، درقسم جاهلانه به کارنبستن مبانی بدون علم است، امّادرقسم مغرضانه عدم کاربست با وجود علم است .

استاد مشاور:

معنا شناسی ابتلاء در قرآن | سامانه بازنمای دستاوردهای قرآنی