مصحف شریف قرآن(ویژه حفظ)
این مصحف شریف به صورت 15 سطر و برون ترجمه به خط عثمان طه عرضه می شود. ختم به آیه است و ویژه حفاظ در دو قطع جیبی و رقعی ارائه می شود.
این مصحف شریف به صورت 15 سطر و برون ترجمه به خط عثمان طه عرضه می شود. ختم به آیه است و ویژه حفاظ در دو قطع جیبی و رقعی ارائه می شود.
از کلیدیترین مقولات فرهنگی صحنهی مبارزه با استکبار جهانی (که به جدّ مورد توجه جهان غرب قرار گرفته و سردمداران آن بارها باصراحت و کنایه از برنامهریزی برای این مقوله سخن گفتهاند)، مسألهی اخلاق و عادات و رفتارهای جنسی مردم در ایران و کشورهای اسلامی است. اندیشمندان اسلامی باید به فکر راه حلی باشند تا نسلهای جدید و بهخصوص جوانان، توان آراسته شدن به پاکدامنی را پیدا کنند، و عموم مردم و افراد متقی بر این مسیر مستقیم، پایداری کنند.
پوشش اسلامی سکس از موضوعات مهم اجتماعی تاریخ معاصر ایران بوده و قلم های زیادی را به خود مشغول ساخته است. کتاب حاضر نیز در این باره سخن میگوید؛ با این تفاوت که برای اولین بار کوشیده است بر اساس سبک تفسیر موضوعی تنزیلی، روش قرآن را در نهادینه سازی فرهنگ پوشش در جامعه، ارائه نماید.
بررسی «مولفههای زیباشناختی آیات قرآن کریم» است. این کتاب کوشش میکند با رویکردی زیباشناسانه و با توجه به مفاهیم زیباشناختی و مولفههای نقد جدید، زیباییهای متن قرآنی را بکاود و ضمن طرح دیدگاههای فیلسوفان غربی و اندیشمندان مسلمان در مفهوم زیبایی و زیباشناسی و زبان قرآن، به مباحث اصلیای چون: بررسی و بیان جنبههای زیباشناختی متن قرآنی به همراه نمونهها و شواهد تشکیل دهنده زیبایی آن از جمله: زیباییشناسی واژهها، جایگاه واژهها در متن، بافت تصویر، کارکرد تصویر، موسیقی و مولفههای بلاغی چون: مجاز، استعاره، تشبیه، فاصله و کارکرد آن در قرآن و مقایسه قرآن با شعر عرب بپردازد.
تاکنون در خصوص اندیشه سیاسی در اسلام نگرش های متفاوتی شکل گرفته است. برخی از مستشرقان اسلام اولیه را عاری از سیاست دانسته و بر این باورند که اسلام در پی تحولاتی که پس از هجرت نبی رخ داد سیری تکاملی به خود گرفت و وارد عرصه سیاست شد. معدود اندیشمندان معاصر عرب نیز چنین می اندیشند. گروهی دیگر منعکس نشدن اندیشه سیاسی در دوره مکی را ناشی از فراهم نبودن شرایط می دانند و نه سیاسی نبودن اسلام در آن عهد.
نوآوری اثر حاضر در استدلال نویسنده بر این امر است که اندیشه سیاسی در اسلام بخشی از آموزه های نخسنین اسلامی است و پیامبر گرامی برای تحقق آن در صدد تاسیس حکومتی در مکه برآمد.
تحولات سیاسی اجتماعی معاصر توجه و اقبال قرآن پژوهان به سیاست را افزون ساخته است. تبیین دیدگاه قرآن کریم درباره سیاست، تفسیر سیاسی را به مثابه رویکردی خاص در تفسیر قران کریم به دنبال داشته است. امروزه می توان با چنین رویکردی به سیاست قرآن نگریست. اثر حاضر به مثابه درآمدی بر تفسیر سیاسی قرآن درباره مفهوم و مبانی تفسیر سیاسی بحث کرده است و از مفاهیم بنیادی سیاسی در قرآن الگوی خط مشی های سیاسی در قرآن و گونه شناسی آموزه های سیاسی قرآن سخن رانده است.