عوامل و ریشه¬های دین گریزی جوانان از منظر قرآن و حدیث

تحقیق پایانی حاضر توسط خانم فاطمه عباسی اقدم از طلاب سطح 2 موسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه تدوین گردیده است. استاد راهنمای پایان نامه: آقای دکتر علی نقی فقیهی استاد مشاور پایان نامه: حجت الاسلام و المسلمین آقای سید صمصام الدین قوامی استاد داور پایان نامه: حجت الاسلام و المسلمین آقای مهدی زندیه

دین استوارترین ستون حیات مادی و معنوی و امنیت روانی آدمی است که به او عزت و شرافت می¬بخشد. دین داری نهادی کردن تعالیم و ارزش های دینی است و در همه ابعاد حیات آدمی ثمرات بی¬شماری دارد.
در این تحقیق علل و عوامل دین گریزی جوانان از منظر قرآن و حدیث، مورد بررسی قرار گرفته که عبارتند از:
فقر و ناداری، آلودگی محیط اخلاقی و اجتماعی، عملکرد نادرست برخی عالمان دین و.... می باشد که همه این عوامل
با راهکارهای مناسب با آن در این تحقیق آمده است .
آشنایی افراد جامعه به خصوص، نسل جوان با عوامل دین¬گریزی و شناخت جایگاه دین در زندگی، هدف اصلی این تحقیق می¬باشد.روش تحقیق تبیینی- تحلیلی بوده، و گردآوری اطلاعات به صورت کتابخانه ای می¬باشد.
براساس نتایج به دست آمده از تحقیق، جوانان دین¬گریز نیستند؛ بلکه فطرت پاک و خداجوی آن ها به دین گرایش دارد و آن چه مهم است، شناساندن دین صحیح به آن ها و روش برخورد درست با آنان است؛ به بیان دیگر دین واقعی به جوانان شناسانده نشده و انشاء الله که با ظهور حضرت ولی عصر # که اسلام ناب محمدی 9 توسط ایشان ارائه میشود دیگر هیچ فطرت خداجویی از دین گریزان نخواهد بود.

عوامل و ریشه¬های دین گریزی جوانان از منظر قرآن و حدیث | سامانه بازنمای دستاوردهای قرآنی