چهره و خصيصه هاي يهود از منظر قرآن

بدون شک اطلاع و آگاهي از فرق و مذاهبي که قبل از اسلام پديد آمده اند و تجزيه و تحليل افکار و عقايد آراء آن مذهب بسيار ضروري است. لذا ما بايد شناخت جامع و کاملي از اديان و فرقي که قبل از اسلام بوده و احيانا اقليتي از آن فرق در بين جامعه اسلامي ما زندگي مي کنند داشته باشيم و از اين رهيافتها بهترين شناخت از اديان و مذاهب را قرآن، معجزه جاويد پيغمبر به ما معرفي مي کند. قوم يهود در ادوار مختلف تاريخ زندگي مي کرده اند و آنها فرقه هاي مختلفي را تشکيل مي دهند و اعتقادات و آيين هاي خاصي داشتند و پيروان اين قوم در حال حاضر در اقصي نقاط دنيا وجود دارند. آنها از آغاز رسالت رسول اکرم و دين مبين اسلام با پيامبر و مسلمانان خصومت زيادي داشتند که تا به حال باقي است. در قرآن کريم آيات زيادي از صفات و خصوصيات اين قوم بيان مي کند و آنها را مردمي لجوج و سرکش معرفي مي کند. از نظر قرآن، قوم يهود به خاطر پيمان شکني، خيانت و تجاوز به حقوق مردم و حدود الهي، تحريف کتاب خدا، دنيا گرايي و دلبستگي فوق العاده به لذايذ دنيوي، مرگ گريزي، کشتن انبيا و صالحان، ترک امر به معروف و نهي از منکر، کفران نعمت هاي الهي، نژاد پرستي، خود خواهي، سزاوار غضب الهي مي باشد.

استاد مشاور:

چهره و خصيصه هاي يهود از منظر قرآن | سامانه بازنمای دستاوردهای قرآنی