دانشنامه قرآن کریم ویژه نوجوانان
No votes yet
ثبت کننده دستاورد: پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن

دانشنامه قرآن کریم ویژه نوجوانان

قرآن، کلام و کتاب خدا و مهمترین مرجعی است که مسلمانان، باورها، خلقیات و شیوه های رفتار در زندگی فردی و اجتماعی خود را با آن میسنجند و نظم میدهند. هرکس قرآن را کتاب زندگی خود قرار دهد، از گمراهی، آشفتگی و نومیدی نجات خواهد یافت. از دستاوردهای بزرگ و فرخنده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، کوشش در خارج ساختن قرآن از غربت و گوشه نشینی و وارد کردن آن به متن زندگی و جامعه است و این رمز آسیب ناپذیری کشور و مردم ما در برابر دسیسه ها و تهاجم فرهنگی بیگانگان است. مرکز فرهنگ و معارف قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بهره گیری از توان علمی دانشمندان و پژوهشگران قرآنی حوزه به روشی علمی و امروزی و با تشکیل بخش های علمی و کارگروه هایی تخصصی، دست به تهیه و تدوین دائره المعارف جامع قرآنی زد. این دائره المعارف بی نظیر که به صورت الفبایی، موضوع ها و مدخل های قرآنی را در بر میگیرد، پژوهشگران و علاقه مندان به معارف قرآنی را از مراجعه به منابع دیگر بی نیاز میسازد.

گروه جنسی مخاطب:
چاپخانه: